Svensk kvalitet når det er bedst – Volvo

I 1927 begyndte man i Sverige, nærmere bestemt Göteborg, at producere biler, hvor sikkerheden var bedre end andre eksisterende mærker. Det gjorde man, fordi der var et behov for nogle biler, der kunne holde til det svenske terræn, skove og klima, og som var modstandsdygtig overfor alt, hvad den potentielt kunne blive udsat for. Det blev starten på en årelang succeshistorie, og i dag er Volvo et populært bilmærke, som er indbegrebet af sikkerhed og komfortabel kørsel.

Det er biler, hvor sikkerheden er i top

Det er ikke en tilfældighed, at der er tale om topsikre biler, når man taler om Volvo. Faktisk så opfandt deres ingeniør Nils Bohlin i 1959 trepunkts sikkerhedsselen. Bilmærket valgte dengang at give afkald på deres patentrettigheder, så alle fik mulighed for at installere trepunkts sikkerhedsselen, og man mener, at det har reddet over en million menneskeliv siden. Det i sig selv er ret imponerende, og det understøtter det fokus, som Volvo har og altid har haft på sikkerhed fremfor alt. Sidenhen er de gået forrest i forhold til mange andre innovationer, og i dag er mange af disse installeret og monteret i flere bilmærker end deres eget. Det drejer sig blandt andet om lambdasonden, som reducerer skadelige udledninger med 90%. Den er i dag monteret i stort set alle benzindrevne biler overalt i hele verden.

Gennemført design og lækre detaljer

Der er nogle helt klare værdier, som altid har været et omdrejningspunkt for det populære bilmærke. Det drejer sig først og fremmest om kvalitet, og derudover har de også altid udvist stor omtanke for miljøet. Yderligere så har især sikkerhed været indbegrebet af Volvo, og det vil det fortsat være i stigende grad. Bilmærket har de seneste år oplevet en enorm fremgang i salget, og det kan blandt andet skyldes, at de har et mål for 2020 om, at ikke en eneste ejer af deres biler må blive dræbt.

Et populært køretøj med ikon status

Igennem årerne har bilmærket formået at opnå en ikon status, og det er der ikke noget at sige til. De er fortsat i rivende udvikling, og flere og flere mennesker får øjnene op for det sikre og kvalitetsbevidste bilmærke. Udover kvalitet og sikkerhed så får man en bil med et gennemført og gennemtænkt design ned til allermindste detalje. Der er kræset om bilen, og det er du heller ikke i tvivl om, når du sætter dig ind i én af deres modeller.