Bilen, der kan klare det hele

Der er nærmest ikke det, denne model ikke kan. Det er også derfor, at det meget vel kan blive din nye bedste ven, der sørger for, at din hverdag bliver langt lettere. En bil skal man kunne stole på i forhold til at få dig sikkert fra A til B, og det kan du uden tvivl med en Ford Kuga. Modellen har blandt andet Active City Stop, der registrerer, hvis der er risiko for sammenstød ved kø kørsel, og den hjælper dig, hvis du ikke selv reagerer i tide. Hvis du eksempelvis er træt efter en lang arbejdsdag, så kan du stole på, at denne model sørger for, at du kommer sikkert hjem, hvis du selv er uopmærksom et splitsekund. Du får altså en ny bedste ven, der reagerer, hvis du ikke selv når det.

Ford Kuga har et atletisk look

I denne model finder man det nyeste indenfor teknologi, hvilket giver en mere raffineret og fornøjelig køreoplevelse. Selve instrumentpanellet er topmoderne, og softtouch-overfladerne giver et luksuriøst look. Denne model har et elegant interiør og et helt exceptionelt design, der med garanti vil fange opmærksomheden fra de fleste. Det flotte ydre på en Ford Kuga er slidstærkt, fordi der er anvendt en speciel lakeringsproces, og det sikrer, at bilen bevarer sit flotte ydre i rigtig mange år.

Innovativt design og teknologi

Udover et lækkert ydre og interiør, så har modellen uanede teknologiske features, som gør det at køre let som en leg. Det kan blandt andet være det semi-automatiske parkeringssystem, der kan parkere bilen for dig, der hvor du ikke selv kan eller vover. Lige såvel som den kan køre ind selv, så kan den også selv køre ud igen, du skal bare betjene pedalerne. Hvis du benytter dette system, så fortæller den dig også, hvornår det er tid til, at du selv tager over på rattet igen. Dermed opstår der en flot synergi mellem dig og din bil, og I bliver et ekstremt godt makkerpar.

Du får hele pakken med en Ford Kuga

Fordelene ved denne model vil nærmest ingen ende tage, og hvis du er på udkig efter en bil, der virkelig har hele pakken, så er du på rette spor her. Modellen er udstyret med EcoBoost benzinmotor, som giver en større motorkraft uden at forbruge en masse brændstof. Derudover giver det også en lavere kulstofemission. Ford Kuga har desuden intelligent firehjulstræk, der konstant overvåger, de forhold du kører i. Den sørger derefter for at optimere og fordele motorkraften i forhold til hvilke hjul, der skal bruges under de forskellige kørerforhold.