Ford Fiesta – Den ultimative luksus

Er ud på udkig efter den ultimative luksusbil, så er Ford Fiesta Vignale et godt bud. Med denne model får du lige det ekstra, og du får samtidig mulighed for at blive forkælet hos forhandlerne, da nogle har lounges og specialuddannede medarbejdere. Med denne model får du fantastiske detaljer og fremragende håndværk, og det er du heller ikke i tvivl om, hvis du bestemmer dig for at prøve den af. Nogle har beskrevet det som at træde ind i en verden af luksus, og det kan man også fornemme, når man sidder i den. Den skiller sig ud fra de andre modeller, fordi du får noget ekstra udstyr, og det udstyr, du kan få til, er i en liga for sig selv.

En komfortabel og sportslig bil

Du får en fantastisk og unik mulighed i en Ford Fiesta, hvor du kan nyde udsynet på din vej igennem panoramataget, der kan åbnes. Du kan udnytte denne og få frisk luft ind i kabinen, når der er brug for det, og de dage hvor der er masser af sol, kan den lysreflekterende belægning sørge for at holde kabinen kølig. Er du interesseret i den sportslige stil, så skal du gå med ST-Line. Den er karakteriseret ved at ligne en bil, hvor der er fokus på høj ydelse, og de sportslige detaljer gør bilen ekstra tiltalende. Det sportsinspirerede design bliver blandt andet fremhævet af pedaler i rustfrit stål og læderbeklædt rat.

Nytænkning på et helt andet plan

Med denne model får du mulighed for at skabe din helt egen Ford Fiesta, så den passer til dig og din stil. Du kan selv vælge til og fra, og på den måde sætte dit eget personlige præg på din bil. Det vil også være med til at gøre din kørselsoplevelse langt mere opløftende, og du vil opleve, at din bil og dig bliver et fantastisk makkerpar, der får hverdagens køreture til at føles som en leg. Du kan selv være med til at designe din bil, og det gør sig gældende både udvendigt og indvendigt. Der er et hav af indvendige detaljer, som du kan bestemme afhængig af din egen personlige stil. Det kan eksempelvis være kontrastsyninger eller farvede effekter, som alt sammen passer i den valgte pakke.

Intelligent design og dynamisk køreoplevelse

En Ford Fiestas intelligente design gør hele køreoplevelsen behagelig og praktisk – mere end du nogensinde har kunne forestille dig. EcoBoost-benzinmotoren gør det muligt for dig at mærke motorens ydelse uden at gå på kompromis med effektiviteten. Hver gang du eksempelvis holder for rødt, så sparer Auto-Start-Stop dig for at bruge brændstof. Du får alt i alt en yderst sofistikeret kørselsoplevelse uden at skulle gå på kompromis med noget som helst.